Kilitli Parke Taşı - İNŞAATLİNK- İNŞAAT SEKTÖRÜ HABERLERİ VE BİRİM FİYAT GÜNCELLEMELERİ

İNŞAATLİNK- İNŞAAT SEKTÖRÜ HABERLERİ VE BİRİM FİYAT GÜNCELLEMELERİ

İNŞAAT İLE İLGİLİ SEKTÖREL HABERLER, 2024 GÜNCEL BİRİM FİYATLARI

İNŞAATLİNK

TELEGRAM GRUBU

1/07/2019

Kilitli Parke Taşı


Kilitli Parke Taşı 

1 M2- 6-cm TSE belgeli—— Kilit taşı 16 TL.
1 M2- 8-cm TSE belgeli——  Kilit taşı 17 TL.
1 M2-10-cm TSE belgeli—— Parke taşı 19 TL.
1 M2- 6-cm TSE belgeli——  Bal peteği 15 TL.
1 M2- 8-cm TSE belgeli—— Bal peteği 18 TL.
1 M2- 6 cm TSE belgeli——  Elip taş 16 TL.
1 M2- 8 cm TSE belgeli—— Elips taş 19 TL. 
Görünümü ve kullanışlı oluşu ile kaldırım döşemeleri olmak üzere çevre düzenlemesi yapılan pek çok zeminde kilitli parke taşları kullanılmaktadır. Uygulanması oldukça kolay olan kilitli parkeler pek çok kullanım alanı ile oldukça yaygın malzemeler arasında yer almaktadır. Bu konuda kilitli parke fiyatları son derece uygun ve herkesin rahatlıkla alabileceği düzeydedir. Bu konuda otopark ve apartman girişi gibi yerlerde kullanıldığında oldukça hoş görüne ve sağlamlığı ile uzun yıllar kullanılabilen kilitli parkeler değişik model ve desenleri ile de oldukça estetik bir görüntü oluşturmaktadır.
Oldukça ekonomik olan kilitli parke fiyatları çevre düzenlemesini hem düzgün hem de uygun fiyatlı olmasını isteyenler için oldukça ideal kalitededir. Bu konuda pek çok kişi yürüyüş yolu ve otoparkları kilitli parke taşları ile döşeyerek daha düzenli bir çevreye sahip olmaktadır. Dış çevre düzenleme konusunda vazgeçilmez olan kilitli parke taşları çeşitli renk ve desenleri ile her alana uyum sağlamaktadır. Bu konuda site çevreleri ve otopark gibi yerler bu şekilde döşendiğinde daha düzenli ve sağlam zeminlere sahip olmak mümkünüdür. Uzun süre bozulmadan kullanılabilen bu taşlar belediyelerin kaldırım çalışmalarında kullandıkları taşlardır.
 Dekoratif ve estetik görünümlü olmasını yanı sıra son derece uygun fiyatlı olması her bütçeye uygunluk sağlamaktadır. Sert zemin düzenlemeleri için en ideal kaplama seçeneklerinden biri olarak fiyatına nazaran kalitesi oldukça iyidir. Bu konuda kilitli parke taşlarının kalitesi kadar ustalık da büyük önem taşımaktadır. Sağlam ve çeşitli darbelere elverişli şekilde uygulanan kilitli parke taşları uzun yıllar bozulmadan dayanıklı kalmaktadır. Renk seçenekleri ile birlikte farklı motifler elde etmek mümkündür.
Sağlam olması ile sert zemin döşeme için en uygun özellikleri taşırken ekonomik ve şık görünümlü olması ile pek çok kişinin tercih etiği çevre düzenleme taşları arasında yer almaktadır. Bu konuda kilitli parke fiyatları kalitesine göre uzun yıllar memnuniyetle kullanım sunan malzemelerden oluşmaktadır. Çevrenizde değişiklik yapmak istediğinizde bütçenizi aşmakta tereddüt yaşıyorsanız kilitli parke taşlarını tercih ederek ekonomik fiyata estetik görünümlü zeminlere sahip olabilirsiniz. Her geçen kullanım alanının artması ile pek çok alanda görmeye alışık olduğumuz kilitli parke taşları belediyelerin kaldırım çalışmalarının dışında pek çok alanda kullanılmaktadır. 

SAYFALAR