Jeoteknik analiz ve bilgi yönetimi yazılımı PLAXIS programı nedir. - İNŞAAT SEKTÖRÜ HABERLERİ VE BİRİM FİYAT GÜNCELLEMELERİ

 İNŞAAT SEKTÖRÜ HABERLERİ VE BİRİM FİYAT GÜNCELLEMELERİ

İNŞAAT İLE İLGİLİ GELİŞMELER, GÜNCEL BİRİM FİYATLARI

İNŞAATLİNK

TELEGRAM GRUBU

12/21/2023

Jeoteknik analiz ve bilgi yönetimi yazılımı PLAXIS programı nedir.

 Jeoteknik analiz ve bilgi yönetimi yazılımı

PLAXIS : Kanıtlanmış, kapsamlı jeoteknik analiz yazılım uygulamamız PLAXIS ile kazılar, temeller, tüneller ve diğer altyapı projelerine yönelik ileri analizler de dahil olmak üzere toprak ve kayadaki yaygın ve karmaşık jeoteknik sorunları çözün. Eşsiz işlevselliği PLAXIS'i her türlü jeoteknik proje için ideal kılar.


GeoStudio : Yeraltı suyu akışını, ısıyı ve kütle transferini göz önünde bulundurarak toprak ve kaya şevlerinin gelişmiş 2D ve 3D limit denge stabilite analizini gerçekleştirin.


OpenGround : Sektörde ünlü gINT'in bulut evrimi olan OpenGround ile, jeoteknik verileri toplamak, raporlamak, yönetmek, görselleştirmek, analiz etmek ve bunlara erişmek için güvenli, bulut tabanlı bir jeoteknik bilgi yönetimi (GIM) platformuna sahip olacaksınız. Sonunda tek bir hakikat kaynağı.

Seequent, Bentley Yeraltı Şirketi

Seequent, Bentley Systems bünyesindeki yeraltı yazılım şirketidir. Birlikte, yerin üstündeki inşa edilmiş dünya ile altındaki gizli dünyayı birbirine bağlayarak daha dayanıklı bir gelecek inşa etmeye yardımcı oluyoruz. Aşağıdaki jeoteknik yazılım ürünleri, Bentley'in eStore'u Virtuosity aracılığıyla Virtuoso Abonelikleri olarak satın alınabilir ve yine de Seequent'in yeraltı uzmanlarından uzman teknik destek alabilirsiniz.

PLAXIS 3D WorkSuite, PLAXIS 3D Ultimate ile elde ettiğiniz her şeyi içerir; ayrıca limit denge şev stabilitesi analizi için PLAXIS 3D LE ve 3D kavramsal modeller oluşturmaya yardımcı olan PLAXIS Designer'a da sahip olursunuz.

PLAXIS 3D WorkSuite, PLAXIS 3D Ultimate ile elde ettiğiniz her şeyi içerir; ayrıca limit denge şev stabilitesi analizi için PLAXIS 3D LE ve 3D kavramsal modeller oluşturmaya yardımcı olan PLAXIS Designer'a da sahip olursunuz.

LİNK:program tanıtım kitabı buradan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LÜTFEN Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.