47 İLDE ARSA SATIŞI YAPILACAK - İNŞAAT SEKTÖRÜ HABERLERİ VE BİRİM FİYAT GÜNCELLEMELERİ

 İNŞAAT SEKTÖRÜ HABERLERİ VE BİRİM FİYAT GÜNCELLEMELERİ

İNŞAAT İLE İLGİLİ GELİŞMELER, GÜNCEL BİRİM FİYATLARI

İNŞAATLİNK

TELEGRAM GRUBU

4/13/2024

47 İLDE ARSA SATIŞI YAPILACAK

        Türkiye genelinde 47 ilde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 826 muhtelif arsa avantajlı koşullarla satışa sunuluyor1. Bu arsalar, %25 peşin ödeme ve 24 ay vade seçeneği ile alıcılarına sunulmakta. Ayrıca, peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı da bulunuyor


Türkiye genelindeki yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuluyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, peşin ödemelerde %20 indirim avantajı ile çeşitli arsaları satışa çıkarıyor. Bu arsalar, konut, ticaret, sanayi ve idari tesis alanı niteliğinde olup, Ankara, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırklareli, Konya, Mardin ve Mersin’de bulunuyor.



Müzayedeler, 24-25-26 Nisan tarihlerinde saat 10:30’da gerçekleştirilecek ve online katılım da mümkün olacak3. Açık artırmalar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezinde yapılacak, ayrıca emlakmuzayede.com.tr üzerinden de teklif verilebilecektir.



Bu satışlar, Ankara ve İstanbul da dahil olmak üzere, yatırımcılara büyük bir fırsat olarak görülüyor. Satışa sunulan arsaların konut, ticaret, sanayi ve idari tesis alanı niteliğinde olduğu ve merkezi noktalarda yer aldığı belirtiliyor.



Yatırım yapmayı düşünenler için bu, hem uygun fiyatlı arsa edinme hem de gelecekteki değer artışından faydalanma açısından cazip bir seçenek olabilir. Detaylı bilgi ve başvuru koşulları için ilgili web sitelerini ziyaret etmek veya doğrudan ilgili bakanlıkla iletişime geçmek yararlı olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LÜTFEN Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

SAYFALAR